Nyolcadik helyen zárt az újonc MÁV Előre

Nem sikerült győzelemmel búcsúznia a MÁV Előre SC-nek a férfi röplabda NB I 2017/2018-as szezonjától. A fővárosi MAFC papírforma-sikert aratott Székesfehérváron.

3-0-ra kapott ki a MÁV Előre SC a MAFC-BME ellen, hazai pályán az élvonalbeli férfi röplabda-bajnokság rájátszásának utolsó játéknapján. Az 5-8. helyért zajló találkozó első szettjében a vendégek könnyedén, a másodikban izgalmas végjátékban nyertek, a harmadik felvonás behúzása pedig már a végső győzelmet jelentette az ellenfélnek.

NB I, 5-8. helyért zajló rájátszás, 6. forduló:
MÁV Előre SC – MAFC-BME 0-3 (-15, -26, -20)
MÁV Előre: Náhol G., Balogh P., Stefanovics K., Németh Zs., Neukum G., Kiss M. Csere: Takács M. (liberó), Szőke Z., Sziládi D., Damsits L. Vezetőedző: Németh Ödön.

Németh Ödön vezetőedző: „A második játszma volt a döntő, ahol végig fej-fej mellett haladtunk, de a végjátékban nem sikerült a mi oldalunkra billenteni a mérleg nyelvét. A MAFC jobb erőkből álló csapat, megérdemelten nyert, de ha ezt a szettet hoztuk volna, akár a fordítás is összejöhetett volna, mert mindenképpen győzelemmel szerettünk volna búcsúzni a bajnokságtól és a szurkolóktól. Gratulálok a MAFC-nak az 5. hely megszerzéséhez!”

Az újonc MÁV Előre SC 26 ponttal a nyolcadik helyen zárta az NB I-et, a hetedik Dunaferr SE mögött és a kilencedik PTE-PEAC előtt.

Tetszett? oszd meg!