Országos bajnokok a fehérvári röplabdások!

Megnyerték az országos mini kupát a Felsővárosi Masita lány röplabdázói az elmúlt hétvégén. A fiúk mezőnyében is volt miért örülni, hiszen harmadikak lettek Nagy Róbert tanítványai.

Remekül teljesített mindkét székesfehérvári röplabdacsapat a hétvégi, hazai rendezésű országos mini kupa hatcsapatos döntőjében. A Felsővárosi Masita Fésűs Irén vezette lány együttese a KESI, az MTK, a Vasas és a Szeged legyőzésével jutott be a fináléba, ahol egy másik alföldi gárdát, a Békéscsabát múlta felül 2-1 arányban.

Ezzel a sikerrel a tavalyi, fiúknál megszerzett bajnoki címet követően a lányok is elmondhatják magukról, hogy az ország legjobbjai lettek saját korosztályukban.

A csapat tagjai: Berkó Liliána, Orosz Bianka, Kiss Anna, Sziládi Viktória, Sötét Panna, Kovács Evelin, Blázs Eszter, Nagy Anna, Kósa Dorina, Huszár Imola. Kiemelkedő teljesítményű játékos: Berkó Liliána.

A fiúk mezőnyében az előző diákolimpia bajnokaként volt érdekelt a Felsővárosi Masita, amely értelemszerűen nem a tavalyi kerettel állt ki, de idén is dobogós helyezésig menetelt. Végül bronzérmesek lettek, s olyan csapatokat is megelőztek, mint a Kaposvár, a Dabronc vagy a Sümeg, amelyekkel az év során hatalmas küzdelmeket folytattak számos felkészülési torna alkalmával.

11058506 1111983472152063 9107506352723442070 o

A csapat tagjai:Nagy Ádám, Tóth Kristóf, Kocsis Barnabás, Szentesi Bálint, Nagy András, Lukács Bence, KaczamakiszPetrosz, Bencze Zoltán.Kiemelkedő teljesítményű játékos:Nagy Ádám.

A mostani dobogós eredményekkel újabb visszaigazolást kapott a Kodolányi Főiskolai Röplabda Klub Egyesület és a Felsővárosi Általános Iskola, hogy a röplabda utánpótlás-nevelésük egyre színvonalasabb és eredményesebb.

Tetszett? oszd meg!