Rajtol a középszakasz a férfiaknál, a nők az MTK-t fogadják

Rövid időn belül harmadjára is összecsap egymással a MÁV Előre SC-Foxconn a Pénzügyőr SE-vel. A férfi Magyar Kupa után az alapszakasz zárókörében, szombaton pedig a középszakasz nyitányán meccselnek a két csapat játékosai. A MÁV Előre SC-ST Solar a női Extraliga alapszakaszban az MTK Budapestet látja vendégül, ugyancsak a hétvége első napján.

Időrendben a női mérkőzésen indul útjára előbb a labda szombaton. A Nagy Fanni vezetőedző által irányított MÁV Előre SC-ST Solar az MTK Budapesttel meccsel a székesfehérvári Videoton Oktatási Központban. A két csapat a kiesés elkerüléséért küzd a 2022/2023-as szezonban. A mostani összecsapás előtt az MTK ötödik, a MÁV hatodik a tabellán. Hárompontos fehérvári siker esetén pontszámban beérik ellenfelüket Kovács Evelinék.

„Nagyon fontos mérkőzés lesz ez számunkra, hiszen a rivális MTK-val játszunk. Már a hét elejétől gőzerővel készülünk a párharcra. Szeretnénk a legjobb formánkat nyújtani és megnyerni a mérkőzést” – árulta el Csabai Szonja, a MÁV Előre centere.

2023. 01. 28., szombat, 18:30, Székesfehérvár, VOK
Női Extraliga alapszakasz, 10. forduló
MÁV Előre SC-ST Solar – MTK Budapest

A férfi Extraliga alapszakasz véget ért a múlt hétvégén, a mostanin pedig elrajtol a középszakasz. A felsőházban az első szakasz 1-4. helyezettje játszik egymással. A MÁV Előre SC-Foxconn ismét a Pénzügyőrrel néz farkasszemet: az első körben Budapesten csap össze a két gárda.

„Tudjuk, hogy ismét nehéz küzdelem vár ránk. A legnagyobb fegyverünk az lesz, ha bízunk magunkban” – nyilatkozta honlapunknak Kholmann Norbert, a MÁV Előre férficsapatának centerjátékosa.

2023. 01. 28., szombat, 19:00, Budapest, Pénzügyőr Sportcsarnok
Férfi Extraliga középszakasz, 1. forduló
Pénzügyőr SE – MÁV Előre SC-Foxconn

A mérkőzést a hunvolley.tv élőben közvetíti. Az adás IDE kattintva érhető el.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Tetszett? oszd meg!