Továbbjutás felemás mérleggel

Egyet nyert, egyet vesztett a Fésüs Röplabda Akadémia fiúcsapata az országos ifjúsági bajnokság hazai tornáján. Gazsi Péter játékosai továbbjutottak a csoportból.

A dr. Tarnawa Ferdinánd U19-es Országos Ifjúsági Bajnokság (OIB) B-1 jelű csoport 2. fordulójának adott otthont Székesfehérvár, szombaton. Elsőként a Sümeg-Dabronccal csaptak össze a házigazda fiatalok, de nem sikerült nyerniük, az ellenfél 3:0-val behúzta a mérkőzést. A folytatásban már feljavult a gárda, a ZTE RK-val szemben 3:0-ra győzött.

A Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Fehérvár a két forduló alatt két győzelmet és két vereséget ért el, így hat ponttal, harmadik helyen jutott tovább a csoportból.

Férfi OIB:
Fésüs Röplabda Akadémia – Sümeg-Dabronc 0:3 (-21, -16, -21)
ZTE RK – Fésüs Röplabda Akadémia 0:3 (-13, -17, -17)

Az FRA kerete: Sziládi, Arató, Szőke, Szentesi, Nagy A., Mayer, Pataki, Hortobágyi, Kocsis, Kerék, Takács, Tóth, Nagy Á. Vezetőedző: Gazsi Péter.

Gazsi Péter vezetőedző: „Az első mérkőzésen sikerült saját magunkat megvernünk lelkesedés nélküli hozzáállással. A második meccs már jobb volt, mindenkit játszatva tudtunk győzni. A folytatásra vonatkozóan meg kell tanulnunk, hogy senkit sem szabad lenézni.”

Tetszett? oszd meg!