Trükkös mérkőzés vár férfi csapatunkra a VOK Sportcsarnokban

A második helyen álló MÁV Előre Foxconn a negyedik Kecskeméti RC-t fogadja a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának csütörtöki játéknapján. Pesti Marcelléknek ez lesz az utolsó bajnoki összecsapása a jövő heti nemzetközi megmérettetés előtt.

Jól, mondhatni pazarul kezdte a székesfehérvári férfi röplabdacsapat a 2023/2024-es szezont, hiszen elsőként a Dunaújvárosi KSE-t, majd a MAFC-BME-t, legutóbb pedig a Pénzügyőr SE-t verte egyaránt három szettben, 3-0-ra. Dávid Zoltán vezetőedző alakulata így veretlenül, szettveszteség nélkül áll a tabella második helyén, pontazonossággal az első FINO Kaposvár mögött. Az Extraliga negyedik játéknapján, csütörtökön már újabb ütközet vár Redjo Kocira és társaira: este nyolc órától a Kecskeméti RC-t látja vendégül a MÁV Előre Foxconn a fehérvári VOK Sportcsarnokban.

„A KRC elleni meccs lesz a főpróbája a jövő keddi CEV Challenge Kupa-találkozónak. Fegyelmezett játékot és természetesen győzelmet várok a fiúktól. Annak ellenére, hogy az ellenfél fiatal csapatnak számít, komolyan kell venni és maximális fókuszra lesz szükségünk” — avatott be minket a bajnoki párharc előtti gondolataiba a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője, Dávid Zoltán.

2023. október 20., 20:00, Székesfehérvár, VOK Sportcsarnok
Férfi röplabda Extraliga alapszakasz, 4. forduló
MÁV Előre Foxconn – Kecskeméti RC

A mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Tetszett? oszd meg!