Új névadó szponzor az élvonalbeli női csapatnál

A kiemelkedő minőségű napelemrendszerek kiépítésében jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező ST Solar és a MÁV Előre Sport Club névadó támogatói megállapodást kötött egymással. Ennek értelmében a 2022/2023-as idényére készülő női röplabdacsapat MÁV Előre SC-ST Solar néven szerepel majd az Extraligában és a Magyar Kupában egyaránt.

Kovács Zoltán, az ST Solar ügyvezető igazgatója (balra) és dr. Tálos Péter, a MÁV Előre SC elnöke (jobbra)

„A MÁV Előre munkásságára már korábban felfigyeltünk és azt tapasztaltuk, hogy az az alázatos munka és a hosszútávú víziók, amelyeket célul tűztek ki maguk elé, abszolút a mi hitvallásunkkal is egybe vág. Hiszünk benne, hogy a munkának mindig megvan az eredménye. Ahogyan a MÁV Előre, úgy mi is a kiszámíthatóságot és a megbízhatóságot tartjuk szem előtt. A női röplabda az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment keresztül és bízunk benne, hogy támogatásunkkal ezt még magasabb szintre tudják emelni.” – fogalmazott Kovács Zoltán, az ST Solar ügyvezető igazgatója. „Mindenképpen egy kölcsönösen előnyös, hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk. Reményeink szerint büszkén állhatunk a lányok sikerei mellé, illetve cégünket is népszerűsíthetjük a székesfehérvári lakosság és a MÁV Előre drukkerei körében. Célunk, hogy ne csak a röplabdaszakosztály, hanem a teljes MÁV Előre sportklub életének szerves részévé válhassunk.” – tette hozzá Kovács Zoltán.

„Fontos volt számunkra, hogy egy olyan partnert találjunk, amellyel hosszú távon, sikeresen együtt tudunk működni. Új névadó szponzorunk szívügyeként kezeli a röplabdát és szenvedéllyel viszonyul hozzá, elkötelezett a sportág iránt. Célunk, hogy az ST Solar és a MÁV Előre SC is megtalálja a számításait a megállapodás keretein belül.” – fogalmazott Szabó György, a MÁV Előre SC ügyvezetője.

Köszöntjük az ST Solart a MÁV Előre Sport Club családjában! Hajrá, MÁV Előre SC-ST Solar!

Tetszett? oszd meg!