Utánpótlás körkép (2020. 09. 12.)

A lányoknak több, a fiúknak kevesebb sikerben volt részük az elmúlt hétvégén. Az U15-ös korosztályú gyermek bajnokságban a MÁV Előre Röplabda Akadémia itthon és idegenben is érdekelt volt szombaton.

A Tatár Mihály Fiú U15 Országos Gyermek Bajnokság I. osztályának 1. fordulójában két mérkőzést játszott a MÁV Előre Röplabda Akadémia a székesfehérvári Felsővárosi Általános Iskolában. Terzin János tanítványai kezdésként 3:1-re kikaptak a DSE Röplabda Akadémiától, majd egyaránt 3:0-s vereséget szenvedtek a KESI „A” és a Lőrinc 2000 SE csapataitól.

A MÁV Előre RA kerete: Tamási Megyer Béla, Sebestyén Gergő, Balogh Áron, Orosz Péter, Sturm Levente, Zsoldos Péter, Héninger Péter, Gál Zsombor, Major Gábor, Takács Péter. Vezetőedző: Terzin János.

A dr. Kotsis Attiláné Lány U15 Országos Gyermek Bajnokság II. osztályának nyitányán mindkét mérkőzését győzelemmel zárta a Horváth Virág vezette MÁV Előre RA. A TRSE ellen 3:1-re, a Dunakanyar SE „A” ellen 3:2-re nyert a gárda.

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Lakatos Mónika, Kovács Kamilla, Göböly Zsófia, Marcinka Petra, Papp Kinga, Nagy Jázmin, Szüts-Török Csenge, Friedmann Rozi, Barna Bianka, Bíró Regina, Varga Lili. Vezetőedző: Horváth Virág.

Horváth Virág vezetőedző: „A csapat ebben a formában először lépett pályára. Nehezen indult a nap, de nagy csatában végül sikerült megnyernünk mindkét mérkőzést. Küzdelemből jelesre vizsgáztunk, a többin dolgozni kell.”

Tetszett? oszd meg!