Zárónapi parádé és ezüst az NB II-ben

A másodosztály ezüstérmeseként zárta a 2016/2017-es bajnokságot a Felsőváros MÁV Előre férfi röplabdacsapata. A negyedik fordulóban mindenkit legyőztek a fehérvári fiúk.

Gazsi Péter tanítványai az utolsó, győri fordulón vettek részt az elmúlt hétvégén, ahol szombaton és vasárnap sem találtak legyőzőre. Még az a Szeged sem tudta megállítani a székesfehérvári alakulatot, amely végül megnyerte az idei bajnokságot. A Csongrád megyeiek elleni összecsapáson ráadásul óriásit küzdöttek Földes Tamásék, hiszen 0:2-ről fordítottak és nyertek 3:2-re.

Szombati eredmények:

Felsőváros MÁV Előre – SZESE Győr 3:1

Felsőváros MÁV Előre – GLP SE Nyíregyáza 3:0

Vasárnapi eredmények:

Felsőváros MÁV Előre – SZTE EHÖK SE Szeged 3:2

Felsőváros MÁV Előre – ZTE RK 3:1

Az ezüstérmes csapat tagjai: Neukum Gábor, Nagy Bence, Csizmadi András, Gazsi Péter, Halász Krisztián, Gazsi Gerő Zsombor, Földes Tamás, Lengyel Tamás, Takács Milán, Damsits László, Szőke Zoltán, Arató Kristóf, Sziládi Dominik, Nagy Ákos, Sebők Árpád.

Gazsi Péter, a Felsőváros MÁV Előre vezetőedzője elmondta, hogy nagyon büszke a srácokra, amiért egy hibátlan hétvégével fejezték be a versenysorozatot, és többek között a bajnok Szegeden is felül tudtak kerekedni. A tréner azt is hozzátette, hogy a megszerzett ezüstérem azért is tud szépen csillogni, mert zömében junior korosztályú játékosokkal sikerült elérni ezt a kiváló eredményt. Kiemelte továbbá, hogy Neukum Gábor, Gazsi Gerő Zsombor, Lengyel Tamás és Takács Milán az egész év során kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott.

Tetszett? oszd meg!