Zárul az alapszakasz a nőknél, a férfiak meccsét közvetíti az M4 Sport+

A MÁV Előre mindkét felnőttcsapata vasárnap lép pályára az Extraligában. Kiss Lucáék Békéscsabára utaznak, míg Redjo Kociék Kazincbarcikán vendégszerepelnek.

A MÁV Előre SC-Foxconn a középszakasz felsőházának legutóbbi játéknapján, nagy csatában legyőzte a bajnoki címvédő Pénzügyőrt hazai közönség előtt. A bajnokság második szakaszának 5. fordulójában, idegenben folytatná jó szereplését Dávid Zoltán vezetőedző legénysége.

„A legfontosabb időszakban vagyunk a bajnokságban, mindannyiunknak még jobban kell koncentrálnia és fegyelmezettebbnek lennie, mint korábban bármikor. A motivációnk és mentális állapotunk magas szinten van azok után, hogy legyőztük legutóbb a Pénzügyőrt, de muszáj a földön maradnunk és még keményebbnek lennünk, mivel a mostani ellenfél hazai pályán szerepel. De ugyanúgy oda kell tenni magunkat, ugyanazzal az energiával és erővel, minden pozitívummal kell pályára lépnünk, amivel csak rendelkezdünk” – nyilatkozta a MÁV Előre albán röplabdázója, Redjo Koci.

2023. 02. 26., vasárnap, 16:00
Férfi röplabda Extraliga középszakasz, felsőház
GreenPlan-VRCK – MÁV Előre SC-Foxconn

Élő eredménykövetés ITT. A mérkőzést az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Vasárnap zárul az alapszakasz a női Extraligában. A MÁV Előre SC-ST Solar Békéscsabára látogat a fordulóban. Nagy Fanni vezetőedző gárdája decemberben alulmaradt három szettben aktuális ellenfelével szemben. Fehérvári szettrabláshoz vagy akár pontszerzéshez mindenkinek a maximumot kell nyújtania a viharsarokban.

„Az alapszakasz utolsó meccsét játszuk Békéscsabán. Ezen a meccsen azzal a tudattal kell pályára állnunk, hogy nincs veszíteni valónk, bele kell adnunk mindent és vagányan, bátran kell játszanunk. A legfontosabb feladatunk az, hogy magunkra és a saját játékunkra koncentráljunk, hiszen ha az összeáll, akkor okozhatunk kisebb-nagyobb meglepetéseket” – osztotta meg előzetes gondolatait Kiss Luca, a MÁV Előre SC-ST Solar játékosa.

2023. 02. 26., vasárnap, 17:30
Női röplabda Extraliga alapszakasz
Swietelsky-Békéscsaba – MÁV Előre SC-ST Solar

Élő eredménykövetés ITT.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Tetszett? oszd meg!