A fiatalok bizonyíthattak a szezonzárón

3-2-re alulmaradt a MÁV Előre SC-Bericap a Budaörsi DSE-Emericus vendégeként, a női röplabda NB I. Liga rájátszás utolsó fordulójában. Nagy Fanni vezetőedző az U21-es csapat tagjainak adott bizonyítási lehetőséget a tét nélküli összecsapáson.

Meghálálták a bizalmat a MÁV fiataljai, akik az első két szettet egyaránt megnyerték a budaörsi Illyés-Aramis Sportcsarnokban: 25-20-ra és 26-24-re hozták Kiss Annáék a játszmákat. A harmadik etaptól a hazai csapat akarata jobban érvényesült, mint korábban, aminek előbb 25-23-as részsikerrel szépítés, majd 25-17-es győzelemmel egyenlítés lett az eredménye. A végére elfáradt a fehérvári alakulat és a döntő szettben 15-3-ra győzött a BDSE, 3-2-re behúzva a bajnokit.

A MÁV Előre SC-Bericap legponterősebb röplabdázójának Kiss Anna bizonyult huszonhárom ponttal, de Sebestyén Flóra is húsz egységgel segítette csapatát az este folyamán. Nagy Fanni vezetőedző együttese már egy héttel korábban megnyerte az NB I. Liga idei kiírását, kiharcolva, hogy a következő szezont az Extraligában kezdhesse meg.

Női röplabda NB I. Liga, rájátszás az 1-4. helyért
Budaörsi DSE-Emericus – MÁV Előre SC-Bericap 3-2 (-20, -24, 23, 17, 3)
Budaörs, vezette: Bibók, Sík.
MÁV: Sólyom, Kiss L., Csabai, Kiss A., Szilágyi, Sebestyén. Csere: Borostyán (liberó), Vezetőedző: Nagy Fanni.

Nagy Fanni vezetőedző: „Az U21-es csapat játszott a meccsen. Nagyon szépen indultunk, de a végére elfáradtunk és a nagyon jól mezőnyöző hazaiak megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.”

Tetszett? oszd meg!