A Magyar Kupa bronzérmese ellen kezdi meg a rájátszást férfi csapatunk

Női röplabdacsapatunk után férfi együttesünk is megkezdi a rájátszást az Extraligában, ahol a negyeddöntőben a Kecskeméti RC lesz az ellenfelük.

Szombaton 18 órától minden Fejér vármegyei szem a VOK Sportcsarnokra szegeződik. Ekkor kezdi meg ugyanis menetelését a MÁV Előre a férfi első osztályú röplabdabajnokság legfontosabb szakaszában.

A kék-fehérek új vezetőedzővel vágnak neki a rájátszásnak. Omar Pelillo személyében egy másfél évtizedes Serie A-s tapasztalattal rendelkező szakember vette át a csapat irányítását. Az argentin mesternek nem sok ideje volt a csapattal edzeni, az alapszakaszban elért betonbiztos második helyet követően azonban bátran kijelenthető, erős alapokra építkezhet Székesfehérváron.

A játékosok ráadásul idén a nemzetközi porondon is megállták a helyüket. A CEV Challenge Kupában a nyolcaddöntőig jutottak, míg a MEVZA Közép-európai Ligában az ötödik helyen végeztek

Ellenfelük, az alapszakaszban hetedik helyen végző Kecskemét friss sikerélménnyel érkezik az első összecsapásra. Deák Márk vezetőedző együttese vasárnap a Magyar Kupa bronzmérkőzésén 3-1-re győzte le a Pénzügyőrt. 

A két együttes idei találkozói eddig magabiztos MÁV Előre fölényt hoztak. Redjo Kociék hazai pályán és idegenben is szettveszteség nélkül múlták felül a kecskemétieket. 

A Kecskemét elleni negyeddöntő az első lépés a döntőig vezető úton, melyen szándékunkban áll végigmenni. Nem lesz egyszerű dolgunk. Tudjuk, hogy ez már a rájátszás, ahol a mérkőzéseknek egészen más súlya van, mint az alapszakaszban. A csapat jól felkészülten és rendkívül motiváltan várja a megmérettetést. A legfontosabb az lesz, hogy nyugodtak tudjunk maradni és a saját játékunkat tudjuk játszani

– nyilatkozta Omar Pelillo, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője a mérkőzés előtt. 

A MÁV Előre Foxconn – Kecskeméti RC Extraliga negyeddöntő 1. mérkőzésére IDE KATTINTVA, vagy kezdés előtt egy órával a helyszínen vásárolhatsz jegyet. 


Férfi Extraliga negyeddöntő, 1. mérkőzés

2024.03.16. szombat 18:00 – Székesfehérvár, VOK Sportcsarnok

MÁV Előre Foxconn – Kecskeméti RC

A mérkőzést a Hunvolley TV élőben közvetíti.

Tetszett? oszd meg!