A veretlen bajnokkal méri össze erejét női csapatunk a hétvégén

A címvédő otthonába látogat a MÁV Előre Foxconn a női röplabda Extraliga alapszakaszának 12. fordulójában. Pallag Ágneséknek nem lesz könnyű dolguk, hiszen a Vasas Óbuda idén még nem talált legyőzőre a hazai sorozatokban.

A két csapat előző összecsapását a kék-piros alakulat nyerte Székesfehérváron, 3-1 arányban. A budapesti csapat hazai pályán sem tűnik könnyebb ellenfélnek. Eddigi öt mérkőzésén mindössze két szettet veszített. Ezzel szemben a tabella második helyén álló MÁV Előre idegenben eddig gyengélkedik, két győzelem mellett két vereség a mérlege. Két közvetlen rivális, a KNRC és a BRSE is szentveszteség nélkül győzte le a fehérvári hölgyeket, akik elszántan bizonyítanák, hogy a VOK Sportcsarnokon kívül is képesek nagy tettekre. 

Másodjára játszunk idén a Vasassal, amely Magyarországon és az európai kupaporondon is kiváló teljesítményt nyújt. Nagyon erős, stabil csapat. Mindig várjuk, hogy ellenük léphessünk pályára, hiszen a sportolók és edzők azért dolgoznak keményen minden nap, hogy utána a legjobbakkal mérhessék össze erejüket. A legutóbbi mérkőzésünk óta sokat fejlődött a csapatunk. A lányok hisznek a saját képességeikben, és úgy vélem, ha bátran megyünk oda, akkor nagy csatát fogunk vívni a Vasassal, amely bárki javára eldőlhet” – nyilatkozta Lukasz Przybylak a rangadó előtt.

A mérkőzést az M4 Sport+ és az m4sport.hu élőben közvetíti.


Női Extraliga alapszakasz, 12. forduló

2024.01.20. szombat 18:00

Vasas Óbuda – MÁV Előre Foxconn

Tetszett? oszd meg!