Az MTK vendége lesz a MÁV Előre SC-ST Solar

Idegenben lép pályára a MÁV Előre női röplabdacsapata az Extraliga 2. fordulójában. Nagy Fanni játékosai az MTK Budapest otthonában szerepelnek szombaton.

A bajnokság nyitófordulójában a Nyíregyházától vereséget szenvedő MÁV Előre SC-ST Solar a Vasassal szemben alulmaradó MTK-val csap össze az új idény második körében. A szombat esti találkozó győztese megszerzi idénybeli első bajnoki pontjait.

„Szerintem nem érdemes a távolabbi jövővel foglalkozni, csak menjünk ki szombaton a pályára és mutassunk meg mindent, amit tudunk. Sok fog múlni a pszichológián. Saját tapasztalatból tudom, hogy hiába vagy felkészült fizikailag, ha rossz érzelmi állapotban közelíted meg a játékot. Akkor semmilyen fizikai edzés nem segít. Ezért az MTK-val való játék kapcsán azt kívánom magunknak, hogy mutassuk meg a legjobb oldalunkat, és függetlenül az aktuális eredménytől végig próbáljunk meg jól játszani. Remélem, hogy meccsről meccsre fejlődünk, lépésről lépésre előrelépünk, s egyre jobb eredményeket érünk el. – osztotta meg gondolatait az MTK-meccs vonatkozásában a MÁV Előre fehérorosz légiósa, Diana Karnitskaya.

2022.10. 29., 19:00, Budaörs, Illyés-Aramis Sportcsarnok
Női röplabda Extraliga alapszakasz, 2. forduló
MTK-Budapest – MÁV Előre SC-ST Solar

A mérkőzést a hunvolley.tv élőben közvetíti. Az adás IDE kattintva elérhető.

Élő eredménykövetés ITT!

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Tetszett? oszd meg!