Bajnokok Ligájában is szerepelt feladóátlót igazoltunk

Vezsenyi Adrienn személyében magyar válogatott, Eb- és BL-rutinnal rendelkező játékossal bővült a MÁV Előre SC-Foxconn kerete az új idényre. A 25 esztendős röplabdázó a fővárosból tette át székhelyét a királyok városába.

Az elmúlt két szezonban egyaránt magyar bajnokságot és kupát nyert feladóátló jelentős rutinnal bír, amivel nagy segítségére lehet az átalakuló MÁV Előrének. Vezsenyi Adrienn Európa-bajnokságon és a Bajnokok Ligája csoportkörében is bizonyított már, továbbá a magyar női röplabda-válogatottal az Európa-liga Arany divíziójában is szerepelt.

„A több játéklehetőség reményében igazoltam Fehérvárra. Keresem azt a helyet, ahol a kemény edzésmunkáért cserébe pályán eltöltött percek járnak. Sokat beszélgettem a vezetőedzővel, Lukasszal és nagyon szimpatikusak voltak az elképzelései, céljai rövid,- illetve hosszútávon. Nagyon remélem, hogy jó kis közösség fog épülni, ahova jó kedvvel járunk majd edzeni mindennap! Ha így lesz, akkor biztos vagyok benne, hogy meglepetéseket tudunk okozni a szezon során, hiszen a játékosállomány egyértelműen minőségi lesz, már csak azt kell összehoznunk, hogy a pályán is jól tudjunk együttműködni kezdte nyilatkozatát a kecskeméti nevelésű röplabdázó. Egyéni célom ezen kívül, hogy bár átló vagyok, de már két éve a válogatottban nyitásfogadó ütőként kapok lehetőséget, így a következő szezonban sokat szeretnék fejlődni nyitásfogadásban is, melyben Lukasz sokat fog segíteni nekem. Kevesebb lesz az utazás, mondjuk a Vasasban eltöltött szezonokhoz képest, így több idő marad a kemény munkára és a technikai elemek csiszolására. Bízom a fejlődésben és a meglepetés erejében” — árulta el honlapunknak Vezsenyi Adrienn.

Üdv, Adri a csapatban és sok sikert!

Tetszett? oszd meg!