Lengyel feladóval erősítettünk

Extraligában szereplő női röplabdacsapatunkban folytatja profi pályafutását Agata Michalewicz. A magyar bajnoki bronzérmes lengyel feladó Balatonfüredről érkezik.

A Lengyelországban nevelkedett, majd Magyarország előtt Németországban is játszó röplabdázót a MÁV Előre SC-Foxconn színeiben láthatják a szurkolók a következő szezonban. A 25 éves és 181 cm-es játékos alapemberként vette ki a részét a balatonfüredi Szent Benedek Röplabda Akadémia előző idényben nyert bronzérméből.

Agata Michalewicz

„Nagyon izgatott vagyok, hogy a MÁV Előre kötelékében tölthetem a következő szezont. Már tanultam egy kicsit a magyar bajnokságról és úgy gondolom, hogy nagyon érdekes idény elé nézünk. Természetesen magasak a céljaink, de leginkább játékosként szeretnék fejlődni. A legjobbat szeretném kiadni magamból, amivel nagyban tudom segíteni a csapatot a célok elérése érdekében. A kemény munkára és a szilárd alapok felépítésére kell összpontosítanunk. Biztos vagyok benne, hogy sok jó dolog vár ránk. Örömömre szolgál, hogy Lukasz vezetőedzővel és néhány játékossal ismét együtt dolgozhatok. Nagyon pozitív vagyok és alig várom, hogy megismerjem a várost és az egész klubot” — nyilatkozta a fehervarvolley.hu-nak Agata Michalewicz.

Üdv, Agata a MÁV Előrnénél és sok sikert kívánunk!

(Fotók: Facebook.com/Agata Michalewicz; Arkadiusz Kuc Photography)

Tetszett? oszd meg!