Három fontos meccs is vár ránk a héten

Kedden és pénteken a férfi, csütörtökön a női Extraligában játszanak fontos mérkőzéseket a MÁV Előre röplabdacsapatai.

A férfibajnokságban az elődöntő küzdelmei zajlanak. A MÁV Előre SC-Foxconn és a GreenPlan-VRCK 1-1-re áll két mérkőzés után, eddig mindig a pályaválasztó nyert. Kedd este ismét Kazincbarcikán csapnak össze a felek.

„Az elmúlt két párharc alapján ismét szoros meccsre számítok. Szeretnénk elvenni a pályaelőnyt és azt itthon értékesíteni. Szerencsére sok mindenben tudunk még fejlődni az elmúlt meccsekhez képest, ami által még színvonalasabb játékot tudunk mutatni. Fontos lesz a köztijátékban a kivédekezett labdából való visszatámadás és az, hogy fejben higgadtak tudjunk maradni” — nyilatkozta Ambrus Bence, a MÁV Előre röplabdázója.

2023. 04. 11., kedd, 18:00, Don Bosco Sportközpont, Kazincbarcika
Férfi röplabda Extraliga elődöntő, 3. mérkőzés
GreenPlan-VRCK — MÁV Előre SC-Foxconn

A mérkőzést élőben közvetíti a hunvolley.tv.

2023. 04. 14., péntek, 19:00, Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár
Férfi röplabda Extraliga elődöntő, 4. mérkőzés
MÁV Előre SC-Foxconn — GreenPlan-VRCK

A mérkőzést élőben közvetíti a hunvolley.tv.

A női Extraligában, az 5-8. helyért zajló csatározás első felvonásán 3-0-ra alulmaradt a MÁV Előre SC-ST Solar a Kaposvári NRC vendégeként vasárnap, azonban különösen a harmadik szettből erőt meríthet az új vezetőedzővel, Lukasz Przybylakkal készülő fehérvári alakukat és kiegyenlítheti a párharcot csütörtökön, hazai pályán.

„A csütörtöki meccstől legfőképpen azt várjuk, hogy bebizonyítsuk, le tudjuk győzni a Kaposvárt, amit az előző találkozó utolsó szettjében be is bizonyítottunk. Szerintem leginkább a nyitásunkkal tudjuk megfogni az ő játékukat. Az új edző nagyon szimpatikus, nagyon sok új és jó feladatot mutatott nekünk már az első héten is” — árulta el Kovács Evelin, a MÁV Előre liberója.

2023. 04. 13., csütörtök, 19:00, Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár
Női röplabda Extraliga 5-8. helyért, 2. mérkőzés
MÁV Előre SC-ST Solar — KNRC

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Tetszett? oszd meg!