„Jó tanuló – Jó sportoló” elismerésben részesült két kiválóságunk

Ünnepélyes keretek között adták át a Fejér vármegyei „Jó tanuló – Jó sportoló” elismeréseket szerdán. A Fejér Megyei Diáksport Szövetség éves gáláján, amelynek a Városháza Díszterme adott otthont, két ifjú MÁV Előre Sport Akadémia növendékeit is díjaztak.

A díjátadón azokat a tanulókat ismerték el, akik az elmúlt tanévben nem csak kiemelkedő sportteljesítményt nyújtottak sportágaikban, de az iskolapadban is kiválóan teljesítettek. A gálán Fejér vármegye hat településének tizenhárom intézményéből összesen tizenegy sportág képviselőjét köszöntötték – számolt be róla a szekesfehervar.hu

Büszkék vagyunk rátok, hiszen példaképek vagytok! Akarattal, elszántásággal élitek életeteket, hogy a kitűzött célt elérjétek. A kiemelkedő sportteljesítmények mellett pedig kitűnően teljesítetek az iskolában is. Kortársaitoknak jó példát mutattok” 

– hangsúlyozta köszöntőjében Mészáros Attila. 

Az alpolgármester hozzátette, hogy az edzések, a felkészülési időszak és a versenyek összehangolása nem egyszerű feladat. Ebben jó összhangban működnek együtt az edzők, a szülők, a pedagógusok, a sportegyesületek és az intézményfenntartók. Végül köszönetet mondott a felkészítő tanároknak és edzőknek is, akik erőfeszítéseikkel segítik a diáksportolókat.

A MÁV Előre Sport Akadémia növendékei közül két ifjú röplabda kiválóságunkat, Somogyi Nikolettet és Varga Grétát díjazták „Jó tanuló – Jó sportoló” elismeréssel. 

A képhez tartozó alt jellemző üres; Messenger_creation_0111ffa5-948b-4043-8284-37b26c27ff38-e1709197872592-1024x683.jpeg a fájlnév

Varga Gréta (b) és Somogyi Nikolett (j), a MÁV Előre Sport Akadémia U15-ös csapatának röplabdázói

Niki és Gréti 6 éve adta le voksát a röplabda mellett, és most az U15-ös korosztályban játszanak.  A sportág iránti elhivatottságuk mellett tanulmányaikat sem hanyagolják el, hiszen a Felsővárosi Általános Iskola kitűnő tanulói” 

– emelte ki edzőjük, Horváth Virág. 

A lányok a két legfontosabb fronton kiválóan teljesítettek. Gratulálunk nekik!

Varga Gréta (b) és Somogyi Nikolett (j)

A kiemelt képen: Varga Gréta, Horváth Virág (edző) és Somogyi Nikolett a díjátadót követően a Városháza dísztermében

Tetszett? oszd meg!