Kanadai centert igazoltunk

25 éves kanadai centerjátékossal erősítette meg keretét a női Extraligára készülő MÁV Előre SC-ST Solar. A 185 cm magas röplabdázó az angliai Durham University csapatától igazolt a királyok városába.

A kanadai Haley Gilfillan hazájában, a Macewan University színeiben MVP-díjjal (legértékesebb játékos) büszkélkedhet, valamint beválasztották korábban a Canada West First Team All-Star játékosai közé. Legutóbb Angliában, a Durham University-nél röplabdázott, ahol megnyerte csapatával az NVL és BUCS sorozatokat.

„Azért igazoltam a MÁV Előre SC-ST Solarhoz, mert nagyszerű dolgokat hallottam a klubról és a városról. Azt gondolom, hogy ez egy remek hely pályafutásom folytatásához. Tudom, hogy a csapat sikeres szezonon van túl és már ezért is nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozzak a tapasztalt játékostársakhoz. Célom, hogy fejlődjek röplabdázóként és pozitív hatást gyakoroljak a többiekre, illetve, hogy minél több sikerhez segítsem hozzá a csapatot az új idényben.” – nyilatkozta a fehervarvolley.hu-nak Haley Gilfillan.

Köszöntünk, Haley a MÁV Előre SC-ST Solarnál és sok sikert kívánunk!

Tetszett? oszd meg!