Megnyertük az alapszakaszt a férfi NB I-ben

Méltó módon zárta le az alapszakaszt a MÁV Előre SC-Foxconn a férfi röplabda NB I Ligában. Dávid Zoltán vezetőedző együttese könnyed, háromszettes győzelmet aratott a GLP Nyíregyháza ellen idegenben, egyúttal élen zárta a pontvadászat első szakaszát.

Legutóbb egy hete találkozott egymással a székesfehérvári és a nyíregyházi gárda. Akkor, a királyok városában 3-0-ra nyert a MÁV. Ezúttal is a mieink számítottak esélyesnek, és ennek is megfelelően alakult a bajnoki. A pályaválasztó Újfehértón fogadta Leonardo Dodáékat, de a szokatlan helyszín nem hozott szerencsét a hazaiaknak. A vendégcsapat az első szettben még csak 25-14-re győzött, a másodikban viszont csupán nyolc egységet gyűjtött a GLP. A harmadik, egyben záró etapban is nagy fölénnyel, 25-13-ra bizonyult jobbnak a MÁV. A nyírségiek elleni párharcot ezúttal is 3-0-ra nyerő MÁV Előre SC-Foxconn 38 ponttal az alapszakaszbeli tabella élén zárt, a harminchárom pontos, második Dág és a harminckét egységgel harmadik Szeged előtt.

Férfi röplabda NB I Liga alapszakasz 14. forduló
GLP Nyíregyháza – MÁV Előre SC-Foxconn 0-3 (14, 8, 13)
Újfehértó, vezette: Szél, Takács.
MÁV: Boa, Listanskis, Kulcsár, Kholman, Doda, Tóth. Csere: Takács, Szentesi (liberók), Ambrus, Balázs, Portik, Sebestyén. Vezetőedző: Dávid Zoltán.

Dávid Zoltán vezetőedző: „Győzelemmel zártuk az alapszakaszt, aminek nagyon örülök! Büszke vagyok a fiúkra, hogy a tabella első helyéről várjuk a rájátszást. Nagyon sokat dolgoztunk ezért. Gratulálok a csapatnak!”

Gratulálunk a csapatnak az elért helyezéshez!

Tetszett? oszd meg!