Nagyszerű fordítás és győzelem Budaörsön

Hiába vezetett 2:0-ra a házigazda Budaörsi DSE a MÁV Előre-BERICAP ellen, Farkas Mihály tanítványai zsinórban három szettet nyerve győztek 3:2-re az NB I Liga alapszakasz 10. fordulójában.

Az első osztályú pontvadászat mai összecsapásán 25:19-re alulmaradtak a fehérvári lányok az első és a második játékrészben, azonban nem adták fel a küzdelmet és előbb szépítettek a harmadik felvonásban elért 25:14-es sikerrel, majd az egyenlítés is összejött a negyedik etapban, miután 25:21-re nyertek. A bajnoki győzelemről döntő ötödik szettben 15:10-re bizonyult jobbnak a MÁV, így 3:2-es idegenbeli diadallal zárta a szombat estét.

A bajnoki találkozón a mieink, egyben a mezőny legeredményesebb játékosa a szerb Iva Durdanovic volt huszonhárom ponttal.

Női röplabda NB I Liga alapszakasz, 10. forduló:
Budaörsi DSE – MÁV Előre-BERICAP 2:3 (19, 19, -14, -21, -10)
Budaörs, zárt kapu. Vezette: Barabás, Nagy.
BDSE: Martinez 3, Sziládi 16, Harmath 6, Szabó 13, Orosz 12, Hernády. Csere: Berkó, Futsek (liberók), Deli, Merza. Vezetőedző: Fésüs Irén.
MÁV: Sebestyén 9, Ancsin 2, Haase 15, Kiss 10, Szilágyi, Durdanovic 23. Csere: Kovács, Deli-Germann (liberók), Sólyom 1. Vezetőedző: Farkas Mihály.

Farkas Mihály vezetőedző: „Örülök a két szett alvás utáni ébredésnek és fordításnak a remekül játszó Budaörs ellen.”

A MÁV Előre-BERICAP továbbra is második helyen áll az NB I Liga alapszakasz tabelláján. Kiss Annáék hat mérkőzésen öt győzelmet és egy vereséget számlálnak, összesen tizenhárom pontot szerezve.

Tetszett? oszd meg!