Óriási csatára késztettük a magyar bajnokot

A Vasas Óbuda és a német Vilsbiburg ellen játszott női együttesünk.

A hétvégi, hazai edzőmérkőzések sorát a német alakulat ellen kezdtük, melyet nagy küzdelemben, 3-2-re vertünk. A következő ellenfél a magyar bajnoki címvédő és Bajnokok Ligája-szereplő Vasas Óbuda volt, amellyel szintén 3-2-es meccset vívtunk, azonban ezúttal alulmaradtunk.

Abszolút elégedett vagyok a lányok teljesítményével. Kihozták magukból a maximumot és csapatként működtek együtt. Az eredmény miatt érzem magam kicsit csalódottnak, mert benne lett volna az első hely is. Nagyon szoros döntő meccs volt az utolsó a címvédő ellen. A lányok végig küzdöttek, nem adták könnyen magukat. Az egész hétvégét értékelve, alapvetően nem vagyunk elkenődve a második hely miatt, tanulságos mérkőzéseken vettünk részt, erős ellenfelekkel szemben. Haladunk előre, edzünk és gyakorlunk tovább” —nyilatkozta Lukasz Przybylak vezetőedző.

MÁV Előre Foxconn – Rote Raben Vilsbiburg (német) 3-2
MÁV Előre Foxconn – Vasas Óbuda 2-3


Történelmet írunk! A MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapata először mutatkozik be az európai porondon. Várunk téged is a Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnokban október 24-én 17:30-kor.

Ide kattintva vásárolhatsz jegyet!

Tetszett? oszd meg!