Óriási fordítás Miskolcon!

0:2-ről állt fel és fordított a MÁV Előre-BERICAP a férfi röplabda NB I Liga 12. fordulójából előrehozott találkozón. A Miskolc otthonában elért sikerrel továbbra is hibátlan a mérlege Gelecsér Balázs alakulatának.

Az első szett már-már gigászi küzdelmet hozott, a házigazda MEAFC-Miskolc 29:27-re nyert, megalapozva a komoly meccshangulatot. A második játékrészben fehérvári egyenlítés helyett újra a hazaiak győztek, 25:22-re. A harmadik etapban azonban nem dőlt el a bajnoki sorsa: Salazar és Oleksii ponterős támadójátékának is köszönhetően 25:18-ra nyert a MÁV, majd a szépítés után a negyedik felvonásban az addigi legnagyobb különbséggel, 25:15-re nyerve kiegyenlítettek Náhol Gergőék. Az ötödik szett az előzőhöz hasonlóan kevesebb izgalmat hozott, ami vendég szempontból remek hírnek bizonyult: 15-7-re hozta az utolsó játékrészt a MÁV, a találkozót pedig 3:2-es sikerrel zárta.

Férfi röplabda NB I Liga alapszakasz, 12. forduló:
MEAFC-Miskolc – MÁV Előre-BERICAP 2:3 (27, 22, -18, -15, -7)
Miskolc, 50 néző. Vezette: Szél, Sík.
MEAFC: Molnár, Kozsla, Szántai, Surányi, Pallós, Orosz. Csere: Karóczi (libero), Barócsi, Busák, Kapusi. Vezetőedző: Bagó László.
MÁV: Arató, Oleksii, Náhol, Salazar, Kulcsár, Stefanovics. Csere: Takács (libero), Tóth K., Kholman. Vezetőedző: Gelencsér Balázs.

Gelencsér Balázs vezetőedző: „Gratulálok a csapatnak, hiszen 0:2-ről sikerült fordítanunk! Nagy kár az első szettért, ebben tetemes előnyt adtunk le. De a tartásunkat bizonyítja ez a győzelem.”

Fotó: Facebook.com/MEAFC-Miskolc

Tetszett? oszd meg!