Utánpótlás körkép (2021. 12. 18-19.)

Az ÉDRA-MÁV Előre utánpótlásának hat csapata lépett pályára négy korosztályban a mögöttünk hagyott héten. Fantasztikus hír, hogy női U17-es korosztályban az ÉDRA-MÁV Előre Tata hatalmas csatában legyőzte a Szent Benedeket, majd a DSE csapatát is az osztályozón, így Sántosi-Tóth Eszter lányai januártól a II. osztályban folytathatják.

Női NB II-U21, C-csoport
MTK Budapest – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 3:0 (16, 22, 18)
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár: Borostyán, Sólyom, Kiss L., Kovács, Kiss A., Csabai. Csere: Sebestyén (liberó). Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk.

U17, Szalayné Sebők Éva OSB II. osztály-III. osztály, osztályozó
ÉDRA-MÁV Előre Tata – Szent Benedek RA – Kék 3:2
ÉDRA-MÁV Előre Tata – DSE Röplabda Akadémia 3:0
A játéknapon elért sikereknek köszönhzetően a gárda feljutott a másodosztályba!
A csapat tagjai: Bakos Boglárka, Friedmann Rozi, Füzék Zsóka Göböly Zsófia, Horváth Lili, Karácson Emma, Karácson Eszter, Lakatos Kármen, Nagy Jázmin, Rózsás Eszter, Szűcs Kinga, Szüts-Török Csenge, Zajácz Adrienn, Zolnai Flóra. Edző: Sántosi-Tóth Eszter, Szabó Gergely.

U17, Szalayné Sebők Éva OSB II. osztály, Nyugat, K-csoport
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – MAFC-NLG 2:1
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Dombóvári Amatőr Röplabda 1:2

A Veszprém Kupán aratott végső győzelmet a Horváth Virág vezette U15-ös lány ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár. A keretből Barna Bianka különdíjban részesült a mutatott játéka elismeréseként. A hatcsapatos tornán két székesfehérvári csapat indult, Próderné Pálinkó Szilvia tanítványai negyedikek lettek.
A győztes csapat tagjai: Marcinka P., Marcinka L., Papp K., Budai N., Király H., Kovács K., Bíró R., Barna B., Gelencsér Zs., Varga G., Bokor F., Péntek K. Vezetőedző: Horváth Virág.
Horváth Virág vezetőedző: „A hatcsapatos tornán aratott győzelem igazán szép lezárása a 2021-es évnek. Elégedett vagyok a csapat teljesítményével.”

U13, Dunszt Ferenc OMB II. osztály
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Hajta SE 0:3
PTE PEAC – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 3:0

U11, Országos Szupermini bajnokság / Karácsony-kupa, Tatabánya
TRSE – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ‘B’
Stefanovics Krisztián vezetőedző: „A bemelegítés nem teljesen sikerült. Kicsit kapkodós lett a mérkőzés kezdete. A fiúk kicsit álmosan játszottak.”

TRSE Szár Kék – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ‘A’
Varga Andrea vezetőedző: „Kicsit félszegen álltak pályára a lányok. Sokaknak ez volt az első éles mérkőzése. Bátortalanok voltak, de az edzéseken gyakorolt sok nyitás látszott rajtuk, jól nyitottak.”

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ‘B’ – Sümeg-Dabronc Kék
Varga Andrea vezetőedző: „Bátran, ügyes megoldásokkal játszottak a lányok. Jól nyitottak, egyre több volt a kétérintéses menet. A nyitásfogadáson még javítani kell.”

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ‘A’ – Sümeg-Dabronc Piros
Stefanovics Krisztián vezetőedző: „Ügyesen, bátran , felszabadultan játszottak. A sok nyitásgyakorlás meghozta gyümölcsét. A fogadáson még javítani kell.”

TRSE – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ‘A’
Varga Andrea vezetőedző: „Valamiért leblokkoltak a lányok. Nem sikerültek a nyitások, a fogadások egyből átmentek. Nagyon sok hibával játszottak.”

TRSE Szár Kék – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ‘B’
Stefanovics Krisztián vezetőedző: „Egyre jobban belelendültek a mérkőzésekbe a fiúk. Jól mentek a nyitások, fogadások. Egyre több volt a kettő-, illetve háromérintéses menet.”

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ‘B’  – Sümeg-Dabronc Piros
Stefanovics Krisztián vezetőedző: „Az utolsó meccsen felszabadultan játszottak, kevés hibával a fiúk. Sok volt a többérintéses menet, jó megoldások születtek. Élvezték a játékot.”

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ‘A’ – Sümeg-Dabronc Kék
Varga Andrea vezetőedző: „Az utolsó meccsükre újból magukhoz tértek a lányok. Mentek a nyitások, sok volt a jó nyitásfogadás. Sok volt a többérintéses játszma. Felszabadultan fejezték be a tornát.”

(Fotó: az U17-es másodosztályba feljutó női csapat)

Tetszett? oszd meg!