Itthon a negyedikért

November 7-én, előbb 15 órától a MÁV Előre SC-Bericap női röplabdacsapata a TFSE ellen, majd 18 órától a MÁV Előre SC-Foxconn férfi együttese a Rákosmente ellen szerezheti meg negyedik győzelmét NB I-ben.

Jurij Melnyicsuk lányai a Magyar Kupa selejtezőjében elért siker és a három 3:0-s bajnoki győzelem után az éllovas TFSE-t látják vendégül a Videoton Oktatási Központban, azaz igazi rangadóra van kilátás. A fehérváriak az NB I új idényében eddig a Veszprémet, a Debrecent és a Budaörsöt győzték le, míg a TF a Jászberényt, a Kispestet és ugyancsak a Debrecent múlta felül.

Egyelőre makulátlan mérleggel halad céljai elérése felé a MÁV Előre SC-Foxconn, amely a bajnokságban és a Magyar Kupában is 3:0-ra nyert Szolnokon, Dabason szintén szettveszteség nélkül múlta felül az U17-es válogatottat. Ezek mellett Dávid Zoltán együttese a második fordulóban már találkozott a Rákosmentével a VOK-ban, amikor alig egy óra játék után győztek 3:0-ra Balázs Bálinték. Az aktuális ellenfél az október 24-i mérkőzés mellett egy meccset játszott az NB I-ben, amikor ugyancsak Dabason győzte le 3:0-ra az U17-es válogatottat.

Női röplabda NB I, alapszakasz
11.07., 15.00: MÁV Előre SC-Bericap–TFSE

Férfi röplabda NB I, alapszakasz
11.07., 18.00: MÁV Előre SC-Foxconn–Rákosmente

A mérkőzések védettségi igazolvánnyal, illetve 18 év alatti kiskorú esetében védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyelete mellett látogathatóak!

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Tetszett? oszd meg!