Sima győzelemmel folytattuk a bajnokságban

A MÁV Előre SC-Foxconn három szettben legyőzte a MEAFC-Miskolcot a férfi röplabda NB I Liga 6. fordulójában.

Dávid Zoltán együttese az előző fordulóban elszenvedett vereség után visszatalált a sikeres útra, méghozzá egy simának nevezhető győzelemmel. Ebből kivette a maga részét a megszokott csapattagokon kívül a litván Valdas Listanskis is, aki most debütált a MÁV Előre SC-Foxconn színeiben.

A fehérváriak az első szettet magabiztosan, 25:15-re nyerték, majd a második játékrészben sem adták sokkal alább, amiben 16 pontot engedélyeztek a MEAFC-nak. A miskolciak a harmadik etapban kicsit jobbak voltak, de hiábavaló volt minden igyekezetük, nem tudtak negyedik játszmát kiharcolni, mivel 25:19 arányban ismét alulmaradtak, ezzel pedig a meccset is elveszítették. A MÁV Előre SC-Foxconn végül 3:0-ra nyert és továbbra is ott van a bajnokság élmezőnyében.

Férfi röplabda NB I Liga, alapszakasz, 6. forduló:
MÁV Előre SC-Foxconn – MEAFC-Miskolc 3:0 (15, 16, 19)
Székesfehérvár, 114 néző. Vezette: Tillmann, Selega.
MÁV: Deliu, Ambrus, Balázs, Boa, Listanskis, Kholman. Cserék: Takács, Szentesi (liberók), Doda, Tóth. Vezetőedző: Dávid Zoltán 
MEAFC: Simkó, Kozsla, Lipatov, Kovács, Mencsuk, Csizmadia. Cserék: Karóczi, Szántai (liberók), Berkes, Orosz. Vezetőedző: Bagó László

Dávid Zoltán vezetőedző: „Fontos volt a mai győzelem, kellett az önbizalomnak. Három szettben más-más felállást gyakorolva kicsit döcögtünk, de a végjáték jobban sikerült. Örülök a győzelemnek, gratulálok a srácoknak!”

Tetszett? oszd meg!