Hírek

Majdnem hibátlan mutató Szombathelyen

A Tatár Mihály U15-ös országos gyermek bajnokság (OGYB) soros fordulójában lépett pályára a Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Fehérvár. A vasárnapi tornán sokáig úgy tűnt, 100%-os mérleggel zár Horváth Virág és Nagy Róbert együttese.

Egyéb

Szettet raboltunk a fővárosban

A harmadik játszma megnyerésével is megnehezítette a MÁV Előre SC a házigazda Pénzügyőr dolgát a férfi röplabda NB I vasárnapi mérkőzésén. A papíron erősebb budapestiek négy szettben győztek.

Hírek

Megállíthatatlanok a MÁV-os lányok

Újabb bajnoki győzelmet ért el a MÁV Előre SC a női röplabda NB II Nyugati csoportjában. Sziládi Viktóriáék a Balatonfüredet verték.

NB I.

Bemutatkozik Szőke Zoltán

Én még az általános iskolai tanulmányaim elején, harmadik osztályában kezdtem el röplabdázni Nagy Róbert kezei alatt. 

NB I.

Bemutatkozik Sziládi Dominik

Viszonylag későn, 13 évesen kezdtem el röplabdázni Fésüs Irénke néninél, majd Nagy Róberthez átkerültem gyerek korosztályba, ahol már mérkőzésekre is elvittek.

Hírek

Túl nagy falat volt a BRSE

A sokszoros magyar bajnok, nemzetközi kupaszereplő Swietelsky-BRSE három játszmában múlta felül a MÁV Előre SC NB II-es csapatát a női Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A székesfehérvári összecsapáson pályára lépett az ellenfélnél a korábbi MÁV-játékos, Tálas Zsuzsanna.

Hírek

A Sümeget vertük, a válogatottól kikaptunk

Négy szettben, 3:1 arányban maradt alul a Fésüs Röplabda Akadémia fiú csapata a magyar serdülő válogatott (U17) ellen az NB II-ben, Izsákon. Az U21-es korosztályban azonban 3:0-ra nyert az FRA a Sümeg ellen.

Hírek

Sima meccs Győrben

Könnyed győzelemmel folytatta szereplését a MÁV Előre SC a női röplabda NB II Nyugati csoportjában. Fésüs Irén tanítványai ezúttal a SZESE Győr otthonában nyertek három játszmában.

Hírek

Kedden játszunk a kupában

A két klub egyeztetése értelmében 2018. november 6-án rendezzük a MÁV Előre SC (NB II) – Linamar-Békéscsabai RSE (Extraliga) női Magyar Kupa-mérkőzést. A találkozó helyszíne a székesfehérvári Felsővárosi iskola lesz.

következő események

nov 2018
2018. november 18. vasárnap 16:00 - 19:00
Férfi NB I.
MÁV ELŐRE SC – SZESE Győr

2018. november 18. vasárnap 18:30 - 21:00
Férfi NB II.
Felsővárosi Fésüs RAF – SZESE Győr

2018. november 24. szombat 11:00 - 14:00
Férfi NB II.
Felsővárosi Fésüs RAF – DSE RÖPLABDA AKADÉMIA

2018. november 25. vasárnap 18:00 - 21:00
Női NB II.
HALADÁS VSE/SI – MÁV ELŐRE SC

2018. november 25. vasárnap 19:00 - 22:00
Férfi NB I.
MAFC-BME – MÁV ELŐRE SC

Támogatóink