NB II.

Egerszegen nyertünk az NB II-ben

3:1-re nyert idegenben a Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Fehérvár az NB II 10. fordulójában. A sorozat nyugati csoportjában Zalaegerszegről hozták el a bajnoki pontokat a fiúk. 

NB I.

Három szettben kikaptunk a Vegyésztől

Az esélyesebb nyerte a VRCK-MÁV Előre találkozót a férfi röplabda NB I “A” csoportjának ötödik játéknapjáról elmaradt mérkőzésen. A vendéglátó kazincbarcikaiak ellen nem tudott szettet nyerni Németh Ödön legénysége. 

NB II.

Szép búcsú 2018-tól

Megszerezte tizenegyedik bajnoki győzelmét is a MÁV Előre SC a női röplabda NB II Nyugati csoportjában. Az év utolsó összecsapásán Tatán nyertek a Fésüs-lányok. 

Hírek

3:0 a Gödöllő ellen

Három szettben nyert a Fésüs Röplabda Akadémia a Gödöllő ellen az NB II-es férfi röplabda-bajnokság soros fordulójában. Guzmics Richárd együttese ezzel a találkozóval is a korosztályos bajnoki döntőkre készült. 

NB II.

Lenyűgöző győzelmi széria: 10/10

Mind a tíz eddig lejátszott bajnoki mérkőzését megnyerte a MÁV Előre SC az NB II-es női röplabda-bajnokságban. Fésüs Irén tanítványai ezúttal a SZoESE ellen nyertek hazai kőzegben.

NB I.

Idegenben vertük a Pécset

Négy szettben múlta felül a MÁV Előre SC a PTE-PEAC-ot idegenben, a férfi röplabda NB I “A” csoportjának vasárnapi mérkőzésén. Németh Ödön játékosai csak a harmadik játszmát veszítették el.

Hírek

Búcsú a Magyar Kupától

A visszavágón is alulmaradt a MÁV Előre SC a Fino Kaposvárral szemben, a férfi röplabda Magyar Kupa negyedöntőjében. A vereséggel búcsúzott a fehérvári csapat a további küzdelmektől.

NB I.

Bemutatkozik Neukum Gábor

Neukum Gábor vagyok, alias Nuku. Sokat gondolkoztam, hogyan írhatnám le, mit adott nekem a röplabda. Ahelyett, hogy sablonszerűen felsorolom a röplabdás pályafutásom állomásait, inkább úgy írnám le, mint egy történetet.

Hírek

Kettőből egy a serdülők mérlege

Egy mérkőzést nyert, egyet azonban elvesztett a Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Fehérvár az U17-es fiú röplabda-bajnokság hétvégi fordulójában. Gazsi Péter játékosai a Buzek László nevével fémjelzett országos serdülő bajnokság (OSB) középszakaszának aktuális állomásán szerepeltek Dunaújvárosban.

Hírek

U13-as meccsdömping Kalocsán

Két csapattal vettünk részt az Őryné Merő Nóra U13 Országos Mini Bajnokság II. osztályának tornáján. Az eseménynek Kalocsa adott otthont. 

Hírek

Sorsdöntő volt a második szett

Vezetett, majd alulmaradt a MÁV Előre SC férfi röplabdacsapata a MAFC-BME vendégeként az NB I vasárnapi mérkőzésén. A második szettben drámai körülmények között egyenlítettek a fővárosiak.

IMG 20180929 151431 edited
Hírek

A Haladást vertük idegenben

Magabiztos győzelmet aratott a MÁV Előre SC a Haladás VSE/SI otthonában, a női röplabda NB II-ben. A 9. fordulóban mindössze ötvenkét perc kellett a fehérvári sikerhez.

Támogassa egyesületünket!

Ha szeretné adományával támogatni egyesületünket vagy sportolói hozzájárulást fizetne be, bankszámlaszámunk: 11736006-21456918
Köszönjük!

következő események

dec 2018
2018. december 13. csütörtök 18:00 - 21:00
Férfi NB I.
MÁV ELŐRE SC – VRCK VOLLEYBALL KFT.

2018. december 16. vasárnap 11:00 - 14:00
Férfi NB II.
Felsővárosi Fésüs RAF – Fino Kaposvár SE

jan 2019
2019. január 5. szombat 11:00 - 14:00
Férfi NB II.
SÜMEG-DABRONC – Felsővárosi Fésüs RAF

2019. január 19. szombat 14:00 - 17:00
Férfi NB II.
SZoESE – Felsővárosi Fésüs RAF

Támogatóink